Γιατί MyFeet ?


Γιατί η Γεωμετρία είναι σημαντική

Η πίεση δεν μετρά την μορφολογία του ποδιού

Δεδομένα


Τεχνολογία ακκίδας

Τα ορθωτικά είναι μορφολογίκά αντικείμενα. Χρειάζεται μέτρηση μορφολογίας για να δημιουργηθούν. Η πατενταρισμένη τεχνολογία της Amfit μετρά την μορφολογία της πελματιαίας επιφάνειας δίδοντας ακριβή 3D δεδομένα για εισαγωγή στην ρομποτική φρέζα κατασκευής

Ελέγξτε την μέτρηση αμέσως

Η μέτρηση σας είναι απόλυτα μετρήσιμη και μπορείτε να την δείτε άμεσα. Εσείς δημιουργείτε το ορθωτικό.

Άλλα συστήματα στην περιοχή μου

Δεν μας ενδιαφέρει η πώληση πολλών συστημάτων σε πολλούς χρήστες. Κάθε πόλη έως 50,000 κατοίκων θα έχει το μέγιστο δύο Amfit. Εξασφαλίστε την θέση σας.

Παράδοση σε τρεις μέρες

Η κατασκευή του ορθωτικού σας γίνεται μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες (+1 για courier)

Εκπαίδευση

Η εκπαίδευση σας γίνεται από το προσωπικό μας και περιλαμβάνεται με την παράδοση του συστήματος. Προγραμματίστε τα πιό δύσκολα περιστατικά σας κατά την εκπαίδευση !!!

Συνεχόμενη υποστήριξη

Η επιτυχία σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Θα σας εκπαιδεύσουμε και θα σας μεταδώσουμε όλη την απαραίτητη γνώση για να δημιουργείτε τα καλύτερα ορθωτικά για τους πελάτες σας

Παγκόσμιοι ηγέτες

Η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής αισθητήρων πίεσης στο κόσμο,η Tekscan, δεν φτιάχνει ορθωτικά. Οι πελματογράφοι πίεσης απλά μετρούν την πίεση. Τίποτα άλλο. Οι πελματογράφοι μορφολογίας της Amfit συνεργάζονται με τους πελματογράφους της Tekscan για να έχετε όλα τα δεδομένα μπροστά σας.

Χωρίς κρυφά κόστη

Δεν υπάρχουν άλλα κόστη. Δεν υπάρχει κόστος για λογισμικό ή άλλο ετήσιο κόστος


Δημιουργία ορθοτικού βήμα προς βήμα

(Περάστε πάνω από κάθε φωτογραφία)

Βήμα 1. Εξέταση του ποδιού

Βήμα 2. Εξέταση πελματικών πιέσεων (αν χρειάζεται)

Βήμα 3. Τοποθέτηση ποδιού στον Amfit Digitizer

βήμα 4. Εξέταση της μορφολογίας στον Η/Υ

Βήμα 5. Προσθέστε μετρήσεις πίεσης (αν μετρήθηκαν)

Βήμα 6. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στην μορφολογία του (αν χρειάζεται)

Το ψηφιακό ορθοτικό δημιουργήθηκε


Κατασκευή του ορθοτικού

Bήμα 1. Επιλογή Σκληρότητας υλικού EVA

Βήμα 2. Εισαγωγή στην ρομποτική φρέζα

Βήμα 3. Εξαγωγή από φρέζα και λείανση στο τριβείο

Βήμα 4. Επιλογή υλικού επίστρωσης

Βήμα 5. Το ορθοτικό είναι έτοιμο

Βήμα 6. Προσαρμογή στο παπούτσι (μπορεί να χρειάζεται επιπλέον εξωτερικό τρίψιμο στο τριβείο ή χρήση ψαλιδιού, αν το παπούτσι είναι πιό μικρό από το μέγεθος που δώθηκε)

Τα πλεονεκτήματα μας

Προσαρμοσμένο OXI Προκατασκευασμένο

Εάν το πόδι σας είναι κοντά στο μέσο όρο, τότε πιθανά ένα προκατασκευασμένο ορθοτικό το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε φτηνά από ένα κατάστημα θα σας εξυπηρετήσει. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε Προσαρμοσμένα (customized) ορθοτικά που σημαίνιε ότι παίρνουμε ακριβή μέτρηση του ποδιού σας και κάνουμε μοναδική κατασκευή για τέλεια εφαρμογή στο πόδι σας. Με άλλα λόγια δεν έχουμε προιόντα ραφιού.

Ειδικές κλινικές περιπτώσεις

Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε μας επιτρέπει να δίνουμε λύσεις στα πιό δύσκολα περιστατικά όπως διαβητικό πόδι, κομμένα δάκτυλα ή τμήματα του ποδιού κλπ. Αυτές οι περιπτώσεις απαιτούν τέλεια εφαρμογή για ελαχιστοποίηση της πίεσης.

Βάλτε την επιστήμη στην εργασία σας

Εκτός του εξοπλισμού δημιουργίας ορθοτικών, προμηθεύουμε εξοπλισμό ο οποίος συνδυάζει ποιοτική κινηματική και κινητική ανάλυση βάδισης για την κατανόηση της κίνησης του ασθενή/αθλητή.

Παράδοση σε 3 ημέρες

Η κατασκευή των ορθοτικών για όσους το επιλέγουν γίνεται στις εγκαταστάσεις μας στην Καρδίτσα σε 3 ημέρες. Σε ειδικές περιπτώσεις είναι δυνατόν να γίνει παράδοση και νωρίτερα.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Δείτε τους Συνεργάτες μας

myfeet.gr is part of Biomechanical Solutions